Tillbaka
Extra lång ärm
Skjorta Twill Strykfri Vit The Shirt Factory

Twill Strykfri Vit

999:-

14 Dagar öppet köp | Fri frakt | Snabb leverans

Beskrivning

Denna populära vita skjorta med extra ärmlängd är strykfri och har vår signaturkrage. Passformen är Slim fit vilket betyder att skjortan är skuren för en modern och figurnära passform över bröst, midja och armar. Ärmarna är extra långa, 4 cm längre än normalt. Kragen är utprovad för att passa perfekt såväl under en kavaj som en tröja – eller bara som den är.

• Strykfri
• 100% bomull
• Extra lång ärm

Det här är en kvalitetsskjorta i både tyg och sömnad, materialet är 100% bomull. Vi ställer höga krav på våra strykfria skjortor – ett stilrent utförande i alla detaljer, en elegant lyster i tyget och ett lättskött bomullstyg som tål lång användning. Extra detaljer är förstärkt söm i ärmöppningen, mellanlägg i knappslån och dubbla mellanlägg i kragen för en skarpare look. Tyget är garnfärgat.

Vi tillverkar alla våra herrskjortor i halvstorlekar för att komma så nära perfekt passform som möjligt. I praktiken betyder det att varje enskilt kragmått har en egen kroppsstorlek, något som är mycket ovanligt idag. I den här passformen säljer vi som mest av kragstorlekarna 40 och 41, vilka motsvarar M+ och L-.

Titta i vår storleksguide nedan om du behöver hjälp att hitta rätt storlek!

Skjortan har artikelnummer 9906003SLI-1A.

Kampanj!
Missa inte vår pågående kampanj: Köp två valfria skjortor och få 200 kronor i rabatt. Gäller t.o.m. den 24 mars.