Tillbaka

Grand Twill Strykfri Ljusblå

1000:- 500:-

Beskrivning

Så här ser den ut, vår mest populära ljusblå skjorta!

Skjortan är sydd i ett strykfritt twill-tyg av garnfärgad bomull, med lika delar vita och ljusblå trådar för ett mer levande och exklusivt slutresultat.

Den lilla cut away-kragen är noggrannt utprovad för att passa perfekt under såväl en kavaj som en tröja. Passformen är Slim fit vilket innebär en smal siluett och en skräddad look.

• Håller sig snygg och slät hela dagen
• Elegant lyster i tyget
• Välsydd och skarp i alla detaljer

Vi ställer höga krav på våra strykfria skjortor – ett stilrent utförande, en elegant lyster i tyget och en bomullskvalitet som tål lång användning. Dessutom har vi lagt till en förstärkt söm i ärmen, mellanlägg i knappslån och dubbla mellanlägg i kragen för ett skarpare utseende.

Vi tillverkar alla våra herrskjortor i halvstorlekar. Varje enskild storlek i kragen motsvaras av en unik storlek i kroppen. Det ställer visserligen större krav på tillverkningen men gör det lättare för dig som kund att hitta en skjorta som sitter perfekt. Titta gärna i vår storleksguide för att lära dig mer!

Skjortan har artikelnummer 9906003SAI-8B.

The Shirt Factory AB försatt i konkurs, 2020-04-03.

Vi håller öppet och du kan göra köp via webbutiken. Alla köp som görs under konkursen omfattas endast av följande köpvillkor, vilka ersätter samtliga andra villkor som anges på shirtfactory.se.
 
För undvikande av tvivel gäller ej villkor om fri frakt & fri retur.