Tillbaka
Populär
Skjorta Gina Verona Svart The Shirt Factory

Gina Verona Svart

1200:-

Fri frakt & fri retur – 14 dagar öppet köp

Beskrivning

Har du länge letat efter den perfekta vardagsblusen, den som funkar för alla tillfällen? Som är lättmatchad, sitter snyggt och som man kan använda gång efter gång utan att tröttna? För dig har vi tagit fram vår signaturmodell Gina. Du känner igen den på den dolda knäppningen och den lätt rundade kragen. Modellen har en ledig och smickrande passform med ett vackert fall och ett dekorativt rynk bak på oket. Sprundet i sidan gör att blusen inte fastnar på höften och modellen är noga utprovad för att passa lika bra att bära istoppad som utanpå.

Blusen håller hög kvalitet både i tyg och sömnad. Materialet är 100% viskos. Viskos är ett material med fin lyster och vackert fall. Känslan är behaglig, mjuk och följsam och materialet andas bra. Viskos tillverkas av cellulosa och behåller därför sin infärgning mycket väl.

Modellen på bilden är 178 cm lång och bär en blus i storlek 36.

Viskos är ett lättskött material. Men bra att veta är att kräppade tyger i 100% viskos naturligt drar ihop sig i vått tillstånd. Hängtorka din blus på en galge och dra försiktigt ut den lite så att den inte hänger skrynkligt på galgen. Stryk sedan ut den när den är fuktig. Då kommer den hålla sig fin i många år.

Skjortan har artikelnummer 922912226-9Z.