Tillbaka
Rea
Extra lång ärm
Skjorta Banks Strykfri Blå The Shirt Factory

Banks Strykfri Blå

Fri frakt & fri retur – 14 dagar öppet köp

Beskrivning

En klassisk rutig skjorta kan aldrig gå fel, speciellt om dessutom är strykfri! Skjortan är har ett mindre rutmönster i blått och bär vår omtyckta signaturkrage, en mindre cut-away. Passformen är Regular fit vilket betyder att skjortan är rakt skuren för en bekväm och ledig passform, men är något intagen i ryggen. Ärmarna är extra långa, 4 cm längre än normalt. Knappen är tvåfärgad och kragen är utprovad för att passa perfekt ihop med en slipsknut – men är också snygg bara som den är.

Vi ställer höga krav på våra strykfria skjortor – ett stilrent utförande, en elegant lyster i tyget och en bomullskvalitet som tål lång användning. Dessutom har vi lagt till en förstärkt söm i ärmen, mellanlägg i knappslån och dubbla mellanlägg i kragen för ett skarpare utseende.

Det här är en kvalitetsskjorta i både tyg och sömnad, materialet är 100% bomull. Vi tillverkar alla våra herrskjortor i halvstorlekar för att komma så nära perfekt passform som möjligt. I praktiken betyder det att varje enskilt kragmått har en egen kroppsstorlek, något som är mycket ovanligt idag. I den här passformen säljer vi som mest av kragstorlekarna 39 och 40, vilka motsvarar M och M+.

Titta i vår storleksguide nedan om du behöver hjälp att hitta rätt storlek!

Skjortan har artikelnummer 9243103RLJ-8D.