Tillbaka

Banks Strykfri Lila

1000:- 500:-

Fri frakt & fri retur – 14 dagar öppet köp

Beskrivning

En klassisk rutig skjorta kan aldrig gå fel, speciellt om dessutom är strykfri! Skjortan är har ett mindre rutmönster i lila och bär vår omtyckta signaturkrage, en mindre cut-away. Passformen är Slim fit vilket betyder att skjortan är skuren för en modern och figurnära passform över bröst, midja och armar. Knappen är tvåfärgad och kragen är utprovad för att passa perfekt ihop med en slipsknut – men är också snygg bara som den är.

Vi ställer höga krav på våra strykfria skjortor – ett stilrent utförande, en elegant lyster i tyget och en bomullskvalitet som tål lång användning. Dessutom har vi lagt till en förstärkt söm i ärmen, mellanlägg i knappslån och dubbla mellanlägg i kragen för ett skarpare utseende.

Det här är en kvalitetsskjorta i både tyg och sömnad, materialet är 100% bomull. Vi tillverkar alla våra herrskjortor i halvstorlekar för att komma så nära perfekt passform som möjligt. I praktiken betyder det att varje enskilt kragmått har en egen kroppsstorlek, något som är mycket ovanligt idag. I den här passformen säljer vi som mest av kragstorlekarna 39 och 40, vilka motsvarar M och M+.

Titta i vår storleksguide nedan om du behöver hjälp att hitta rätt storlek!

Skjortan har artikelnummer 9243103SAJ-6D.