Tillbaka

Toronto Cord Blå

Fri frakt & fri retur – 14 dagar öppet köp

Beskrivning

Kanske är detta höstens snyggaste skjorta? Den kommer i en djupblå nyans och är sydd i ett tätt manchestertyg vilket ger en både stilig men samtidigt casual look. Passformen är Slim fit vilket betyder att skjortan är skuren för en modern och figurnära passform över bröst, midja och armar. Skjortan bär en liten klassisk krage som gör sig otroligt snygg med en knapp uppknäppt.

Vi tillverkar alla våra herrskjortor i halvstorlekar. Varje enskild storlek i kragen motsvaras av en unik storlek i kroppen. Det ställer visserligen större krav på tillverkningen men gör det lättare för dig som kund att hitta en skjorta som sitter perfekt. Titta gärna i vår storleksguide för att lära dig mer!Passformen är Slim fit vilket betyder att skjortan är skuren för en modern och figurnära passform över bröst, midja och armar. Skjortan bär en liten klassisk krage som gör sig otroligt snygg med en knapp uppknäppt.

Skjortan har artikelnummer 9243637SAP-8P.

Kampanj!
Du missar väl inte att vi just nu ger 200 kronor i rabatt på våra enfärgade strykfria herrskjortor och damskjortor. Erbjudandet gäller tom den 24 november.