Tillbaka
Tencel™
Skjorta Belo Grön The Shirt Factory

Belo Grön

1200:-

Fri frakt & fri retur – 14 dagar öppet köp

Beskrivning

Den perfekta skjortan för dig som uppskattar ett ledigt och bekvämt plagg och samtidigt vill behålla känslan av att bära en välsittande skjorta. Tyget är mjukt och andas väl. Passformen är Slim fit vilket betyder att skjortan är skuren för en modern och figurnära passform över bröst, midja och armar. Skjortan bär en mindre Cut away krage.

Tencel™ är ett 100% biologiskt nedbrytbart material, där bearbetningen och tillverkningen sker i helt slutna system. Tencel™ är ett registrerat varumärke av lyocell, där råvaran framställs från certifierad skog och hela framställningsprocessen är så energisnål som förnärvarande är möjligt. Detta gör Tencel™ till ett miljövänligt material som dessutom är slittåligt, starkt och ger en otroligt fin tygkvalitet.

Vi tillverkar alla våra herrskjortor i halvstorlekar. Varje enskild storlek i kragen motsvaras av en unik storlek i kroppen. Det ställer visserligen större krav på vår tillverkning men betyder att det är lättare att hitta en skjorta som passar perfekt. Titta i vår storleksguide för att lära dig mer!

Skjortan håller hög kvalitet i både tyg och sömnad. Materialet är 100% Tencel™.

Skjortan har artikelnummer 9245403SAJ-7G.

KAMPANJ!
Missa inte vår pågående kampanj: Köp två valfria skjortor och få 200 kronor i rabatt!