Tillbaka
Nyhet
Skjorta Felix Linne The Shirt Factory

Felix Linne

Beskrivning

En stilig linneskjorta i det snyggaste prickiga mönstret! Blandningen av bomull och linne ger plagget både det karaktäristiska utseendet och den svala komforten.

Den här skjortan har ett brett användningsområde som sträcker sig från kontoret via stranden och vidare ut i kvällsvimlet. Kragen är en button under krage. Passformen är Regular fit vilket betyder att skjortan är rakt skuren för en bekväm och ledig passform, men är något intagen i ryggen.Tänk på att en linneskjorta inte behöver strykas utan gärna får vara lite skrynklig när du använder den!

• Linneskjorta i perfekt blandning av bomull och linne
• Snygg struktur i tyget

Det här är en kvalitetsskjorta i både tyg och sömnad, materialet är 55% bomull och 45% linne.

Till skillnad från många andra märken tillverkar vi alla våra herrskjortor i halvstorlekar. Varje kragstorlek har också en egen storlek i kroppen. Det ställer högre krav på vår tillverkning men gör det mycket lättare att hitta en skjorta som passar perfekt. Titta i vår storleksguide för att lära dig mer.

Skjortan har artikelnummer 0145971RAI-8P.

THE SHIRT FACTORY AB FÖRSATT I KONKURS, 2020-04-03.

Vi håller öppet och du kan göra köp via webbutiken. Alla köp som görs under konkursen omfattas endast av följande köpvillkor, vilka ersätter samtliga andra villkor som anges på shirtfactory.se.
 
För undvikande av tvivel gäller ej villkor om Fri frakt & fri retur.