Kundklubb

Älskar du välsydda skjortor med perfekt passform? Välkommen i klubben.

Gå med i vår kundklubb och och få bonus på alla dina inköp hos oss! Anmäl dig redan idag och få erbjudanden, inbjudningar och en årlig bonuscheck baserad på det belopp du handlat för. Vi ger dig från 4% och upp till 8% i bonus.

The Shirt Factory Kundklubb gäller i våra egna butiker och webshop med undantag för våra avdelningar på Åhléns City. Endast du som är bosatt i Sverige kan bli klubbkund. Bonusåret löper som kalenderår med en årlig bonusutbetalning under månadsskiftet februari/mars varje år.

Ditt personnummer gäller som medlemsnummer i våra butiker och vår webshop.

Ja tack, jag vill ha erbjudanden och inbjudningar.
Ja, jag godkänner villkoren.

The Shirt Factory Kundklubb

* Obligatorisk uppgift.
** Behandling av personuppgifter enligt PuL


Jag är införstådd med att The Shirt Factory AB (TSF) sparar ovanstående uppgifter om mig i en central databas. Uppgifterna i databasen kommer endast att användas av TSF och samarbetspartners. För att uppgifterna om mig i registret ska vara aktuella, såsom namn- och adressuppgifter, får TSF uppdatera uppgifterna från andra register. Ansvarig för registret är TSF. Jag kan när som helst få information om de uppgifter om mig som TSF har registrerat. Jag kan också begära att uppgifter om mig rättas eller tas bort helt.