Kundklubb

Älskar du välsydda skjortor med perfekt passform? Välkommen i klubben.

Gå med i vår kundklubb och och samla bonus på alla skjortor du köper hos oss! Anmäl dig redan idag och få erbjudanden, inbjudningar och en årlig bonuscheck baserad på det belopp du handlat för. Vi ger dig 4% i bonus. Bonusen kan ej kombineras med andra kampanjkoder eller rabattkoder. Bonusen kan användas på reakampanjer, som ej kräver en kod för att erhålla rabatt.

The Shirt Factory Kundklubb gäller i våra egna butiker och webshop med undantag för våra avdelningar på Åhléns. Endast du som är bosatt i Sverige kan bli klubbkund. Bonusåret löper som kalenderår med en årlig bonusutbetalning under vårsäsongen varje år.

Ditt personnummer gäller som medlemsnummer i våra butiker och vår webshop.

Ja tack, jag vill ha erbjudanden och inbjudningar.
Ja, jag godkänner villkoren.

The Shirt Factory Kundklubb

* Obligatorisk uppgift.
** Behandling av personuppgifter i enlighet med GDPR


För marknadsföring av klubbens aktiviteter och erbjudanden ger du som medlem TSF rätt att lagra informationen från din ansökan samt om dina köp. Informationen innefattar personnummer, postadress och e-postadress. TSF säljer inte uppgifterna vidare. TSF förbehåller sig rätten att avsluta ett poängkonto som missbrukats eller varit inaktivt under två års tid. Du har rätt att när som helst begära tillgång till, rätta, begränsa eller helt radera den lagrade informationen samt att återkalla ditt samtycke. Adressändring eller begäran om avslutat medlemskap lämnas till en TSF-butik eller via kontaktformulär på hemsida. TSF Kundklubb skickar inte bonuscheckar eller annat material över landsgränser. Personuppgiftsansvarig är The Shirt Factory International AB och kontaktas via kundtjanst@shirtfactory.se. Datainspektionen är ansvarig för att övervaka tillämpningen av dataskyddsförordningen i Sverige. Om du anser att data behandlas i strid med gällande regelverk, bör du anmäla det till oss snarast. Du kan också lämna in ett klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.