BYTE OCH RETUR

Du har alltid rätt att inom 14 dagar från ditt mottagande av dina skjortor returnera dessa utan att behöva ange någon anledning. Vi tillämpar fri frakt och fri retur. Retursedel ligger med i ditt paket.

Skicka tillbaka din skjorta tillsammans med uppgifter om ditt namn och ordernummer. Notera i paketet om du vill göra ett byte eller återköp. På följesedeln finns en talong som du kan använda.

Vi rekommenderar att returer skickas till denna adress:

The Shirt Factory International AB
Säbygatan 6
753 23 Uppsala

Vid reklamation pga fabrikationsfel eller fraktskada där du inte längre har din returfraktsedel kvar står vi givetvis för frakten, vänligen kontakta först kundtjänst, och lägg sedan med en lapp i paketet du skickar med info om anledningen till reklamationen. 

Vi meddelar alltid per mail när en retur är mottagen och behandlad.

ÅTERBETALNING

Återbetalning av Kort- och Direktbanksbetalning

Du som betalt din order, men sedan ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har tagit emot och behandlat din retur återbetalar vi beloppet till dig per automatik.

Återbetalning av Faktura och Delbetalning

På Collector Bank / Walley kan du smidigt logga in med BankID för att se din faktura och förfallodatum. Du kan också flytta förfallodatum några dagar, t.ex. om du väntar på att en retur ska registreras och inte vill riskera att drabbas av påminnelseavgift. I inloggat läge kan du också se om fakturan har registrerats som betald eller om beloppet har uppdaterats efter en delretur. Om din faktura har makulerats kan du också se det här.

Om du har utestående saldo på din faktura och vill betala det, använder du orginal fakturan och justerar beloppet. Du använder samma OCR nummer, Collector Bank / Walley skickar inte en ny faktura vid delreturnering.

Om du redan har betalat din faktura har du ett tillgodohavande hos Collector Bank. För att kunna göra en återbetalning behöver Collector Bank dina kontakt- och kontouppgifter.

Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se, eller ring till 010-161 01 00.