The Shirt Factory

The Shirt Factory är inte ett klädmärke som också gör skjortor. Eller ett skjortmärke som också gör kläder. Vi har valt att fokusera på en enda sak – att tillverka de bästa, snyggaste och skönaste skjortorna som går att köpa för pengar.

Allt vi gör utgår från en mycket enkel filosofi – kärleken till skjortan. Det är den som gör att vi alltid väljer de finaste tygerna från de bästa leverantörerna. Det är den som gör att vi sliter ner våra pennor mot ritbordet i jakten på den perfekta passformen. Det är därför vi engagerar oss i stygntäthet och knappkvalitet som andra engagerar sig i vädret på semestern. Och det är därför vi orkar pusha våra leverantörer att vara lika noggranna som vi är.

Perfektion och hantverk sedan 1988

Bland alla skjortor i din garderob, vad är det egentligen som gör att fingrarna söker sig till en viss skjorta? Till den där skjortan man skulle använda varje dag om man kunde? Med den frågan som utgångspunkt skapade Linnéa Braun det svenska skjortmärket The Shirt Factory för mer än 30 år sedan.

Varje halvår skapar vår designer nya skjortor tillsammans med sitt designteam. På The Shirt Factory har vi valt att arbeta på traditionellt vis där skisserna görs för hand. Sedan syr vi upp de första proverna i ateljé i Stockholm. Allt för att behålla kontrollen över plaggens egenskaper så långt som möjligt.

Processen är tidskrävande och ställer stora krav på hantverkskunnande, men skänker också plaggen en alldeles speciell känsla och perfektion i passformen. Vi kallar det "True passion for Shirts".

Vi vill att det ska finnas en själ i våra skjortor. Det är själva utgångspunkten i vårt arbete. Vi vill att bäraren ska känna sig rätt, oavsett tillfälle. Vi strävar alltid efter att göra det enkla vackert. Hellre genom att dra ifrån än att lägga till.

 

Lediga jobb på The Shirt Factory

De bästa skjortorna ska förstås säljas av de bästa säljarna. Är du en av dem? Skicka ett mail till oss!

Våra förväntningar är att du har ett stort intresse för människor och alltid ger service utöver det vanliga. Som person är du engagerad, förtroendeingivande och professionell. Du har ett starkt eget driv och trivs både i högt tempo och när det är mindre att göra. Du tar ansvar för butiken som helhet och butikens besökare i synnerhet. 

I din ansökan vill vi att du skriver vad god service innebär för dig och vad du skulle kunna bidra med hos oss.

Maila till kundtjanst@shirtfactory.se. Välkommen!